Recent Posts

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
51
Bookmark - Web site tanıtımı / Düğün Paketleri
« Last post by admin on February 08, 2024, 07:53:11 PM »
Düğün Paketleri

Düğün paketleri, evlenecek çiftler için olmazsa olmazlardandır. Bu paketler genellikle yatak odası, yemek odası ve oturma odası takımlarından oluşmaktadır.

İzmir Düğün Paketi

İzmir’de her bütçeye uygun bir düğün paketi bulabilirsiniz. İzmir düğün paketi her zevke ve her ihtiyaca göre geniş bir yelpaze sunmaktadır. Tasarım çeşitliliği, aradığınız düğün paketini bulmanıza yardımcı olacaktır.

İndirimli İzmir Düğün Paketleri

İndirimli düğün paketleri her evlenecek çiftin önceliğidir. İndirimli ve çeşitli fırsatlarla düğün paketleri temin etmeniz mümkündür. Düğün paketi almak, mobilya alışverişlerinizi daha kolay ve ekonomik bir hale getirir. Sentiushome.com sitesi üzerinden kaliteli ve dayanıklı düğün paketlerine ulaşabilirsiniz. Her istek ve ihtiyaca yönelik paketler mevcuttur.

Firma İsmi : Sentius Home

Firmanın Açık Adresi : Oğlananası Atatürk Mahallesi Saim Çıkrıkçı Caddesi No: 71 Menderes - İzmir - Türkiye

İrtibat no : +90 554 204 73 36

Google Maps : https://maps.app.goo.gl/jLAN5Atq1kNkTuDF8

Firma sorumlusu : Yusuf SÜRER

Instagram Hesabı : https://www.instagram.com/sentius.home

Facebook Hesabı : https://www.facebook.com/sentiushome
52
Bookmark - Web site tanıtımı / Farklı Renklerde Bluzlar
« Last post by admin on February 06, 2024, 07:22:29 PM »
Farklı Renklerde Bluzlar

Trendora.com.tr sitesine tıklayarak farklı renklerde bluzlara ulaşabilirsiniz. Hayalinizdeki bluzun renk ve modelini sitede kolayca bulabileceksiniz. Tek bir tıkla kapınıza kadar getirilen ürünlerinizle kafanızdaki kombini yaparak zarifliğin ve şıklığın mükemmel uyumunu yakalayacaksınız.

Farklı Kumaşlarda Bluzlar

Farklı kumaş çeşitleriyle üretilen bluzların arasından sizlere en uygununu seçebilirsiniz. Vücudunuzun alerji olmadığı, bluzu giydiğiniz zaman üstünüzde rahat hissettirecek kumaşlardan seçim yapabilirsiniz. Viskon, pamuk, keten gibi kumaş bluz türleri arasından sizlere uygun olanı seçerek kaliteli ürünün tadını çıkarabilirsiniz.

Alışverişte Doğru Adres Trendora

Güvenilir ve kaliteli ürünleriyle herkesin tercihi olan Trendora kaliteli hizmetlerinizi sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Satın aldığınız ürünler kısa sürede sizlere ulaştırılacaktır. Bluz için farklı yerleri gezmenize Trendora.com.tr sitesi son veriyor. Sayısız Bayan bluz seçenekleriyle bulunduğunuz konumlardan istediğinizi alabilirsiniz.
53
Bookmark - Web site tanıtımı / Yılmaz Evde Serum Merkezinden Atom Serum Hizmeti
« Last post by admin on February 05, 2024, 08:05:34 PM »
Yılmaz Evde Serum Merkezinden Atom Serum Hizmeti

Yılmaz Evde Serum merkezi Evde atom serum hizmeti ile kişilere bağışıklık kazandırıp hastalıklarla mücadele konusunda profesyonel hizmet veriyor. Soğuk havalarda yaygınlaşan grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara içerdiği vitamin ve takviye edici gıdaların sayesinde güçlü bir bağışıklık kazandırıyor.

Evde Atom Serumun Faydaları Nelerdir?

Hastaneye gitmede güçlük çekenler için, rahat ve konforlu bir alanda hizmet almak isteyenler için, bazı rahatsızlıklarından dolayı kalabalığa girmek istemeyenler için evde atom serum kurtarıcı bir hizmettir. İstediğiniz saatte hizmet talep ederek adreslerinize ekip hizmet vermek için gelecektir.

Evde Sağlık Hizmeti Önemi

Evde sağlık hizmetleri oldukça avantajlı bir tercihtir. Bir sürü kolaylık sunan evde sağlık hizmetiyle ilgili Yilmazevdeserum.com sitesini ziyaret edebilir, daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

 

 

 

Firma adı: Yılmaz Evde Serum

Adres: Osmangazi Mah. Ahmet Yesevi Cad. No:13/A Sancaktepe/İSTANBUL

Telefon: +90 501 342 51 12
54
Bookmark - Web site tanıtımı / İstanbul Fuar Hostesi - Antalya Fuar Hostesi
« Last post by admin on February 04, 2024, 07:57:21 PM »
Web Site İsmi : Melinajans.com

Site Başlığı : İstanbul Fuar Hostesi - Antalya Fuar Hostesi

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2023

Site Tanıtımı : Melin Ajans, 2016 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. İstanbul, İzmir ve Antalya şehirlerinde yapılacak olan fuarlar için hostes hizmetleri sunan firma, her geçen gün daha da büyüyor. 8 yıllık süre zarfında, çok sayıda fuar içerisinde kapsamlı hostes hizmetleri sunan Melin Ajans, sektöründe saygın bir yere sahiptir.

İstanbul fuar hostesi arayanlar, hiç tereddüt etmeden Melin Ajans yetkilileri ile iletişim kurabilir. Firmanın resmi web adresi olan melinajans.com içerisinde, hostes hizmetleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları bir araya getirilmiştir. Fuar hostesi hizmetleri almadan evvel aklınıza takılanlara, site üzerinden yanıt bulabileceksiniz. Ayrıca sormak istediğiniz soru olursa, firma yetkililerine her zaman ulaşabilirsiniz.



Antalya fuar hostesi hizmetleri sayesinde, fuar organizasyonlarına yönelik birinci sınıf kalitede hostes hizmetleri alma şansınız olacaktır. Fuarlar için olmazsa olmaz hostes hizmetleri, Melin Ajans tarafınca en doğru şekilde müşterilerine sunulmaktadır.

Antalya stand hostesi hizmetinden yararlanmak için siz de hemen Melin Ajans ile görüşün. Buradan arzu ederseniz, tercümanlık ve son derece lezzetli catering hizmetleri de alma şansınız olacaktır.



İstanbul, İzmir ve Antalya şubelerinde 8 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler sunan firmaya ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstanbul Ofis Adresi: Siyevuşpaşa Cd. Haki İşmer Apt. K2 D4 Bahçelievler / İstanbul
Antalya Ofis Adresi: Varlık Mh. Kazım Karabekir Cd. No:10 Muratpaşa / Antalya
Telefon Numarası: +90 850 850 07 34
E-mail Adresi: info@furkanbedir.com.tr
55
Bookmark - Web site tanıtımı / UEFA maçları 3 sezon boyunca Tabii platformunda
« Last post by admin on February 02, 2024, 05:40:23 PM »
UEFA maçları 3 sezon boyunca Tabii platformunda

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve tabii’de yayınlanacak. Tabii'ninşuan ücretsiz olması futbolseverler için ekstra bir avantaj sağlıyor.



TRT, önümüzdeki sezondan itibaren 3 sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının yayın hakkını aldığını duyurdu.

TRT'den yapılan açıklamada, Türk takımlarının maçlarının şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Daha fazla sayıda maçın ise TRT’nin yeni dijital platformu "tabii" üzerinden izlenebileceği bildirildi.

TRT'nin tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının tek yayıcısı olma hakkını elde ettiğinin hatırlatıldığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"TRT, deneyimli ekipleriyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak futbolseverlere unutulmaz bir yayın deneyimi sunacak. Usta yorumcuların katılımıyla gerçekleşecek maç öncesi ve maç sonrası yayınlar, TRT'nin farkını bir kez daha ortaya koyacak, izleyicilere maçlar hakkında detaylı analizler ve keyifli sohbetler sunacak. TRT'nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbolseverlerin heyecanını daha da artıracak."

"TRT TARİHİNDEKİ BU İLKİ YAŞAMAKTAN VE YAŞATMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da bu gelişmeden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Açıklama, şu ifadelerle sürdü:

"Futbol tutkunları artık istedikleri zaman ve istedikleri yerde UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını takip etme imkanına sahip. Bu birbirinden heyecan verici mücadeleler sadece televizyon ekranlarıyla sınırlı kalmayacak, TRT 1 ve TRT Spor'un yanı sıra, daha fazla sayıda maç sadece "tabii" üzerinden mobil cihazlardan, bilgisayarlardan ve akıllı televizyonlardan da izlenebilecek. "tabii" uygulamasına, Android ve iOS platformlarındaki cihazlar ile www.tabii.com web sitesi ve uyumlu akıllı televizyonlar üzerinden erişilebiliyor. Futbolseverler, platforma özel olarak üretilen tabii orijinal dizilerinin yanı sıra tüm TRT kanallarının canlı yayınlarını istedikleri zaman, istedikleri yerde takip edebiliyor. Artık daha fazla sayıda maç heyecanı, tabii ile her zaman ve her yerden erişilebilir bir şekilde futbolseverlerle buluşacak."

Tabii platfromuna ücretsiz kayıt olmak için; https://www.tabii.com/tr/register
56


Web site adı : Takipcial.net

Sitenin başlığı : En Güvenilir ve En Uygun Fiyatlarla Takipçi Alma Sitesi Takipcial.net

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Ocak 2016

Site ile ilgili açıklamalar : Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, hiç tereddüt etmeden takipcial.net isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz. Site üzerinden dilediğiniz sosyal medya platformu için takipçi, beğeni, yorum ve benzeri hizmetlerden sipariş edebileceksiniz.

Instagram hesabınıza güç katmak adına, siz de hemen instagram takipçi satın al linkine tıklayın ve en avantajlı fiyatlarla ihtiyacınız olan instagram takipçi paketine sahip olun. Instagram hesabınızın daha fazla sayıda kişi tarafınca takip edilmesi adına, bu paketler çok işinize yarayacaktır.



Site içerisinde satışa sunulan instagram takipçi paketlere çeşitli kategorilere ayrılır. Örneğin; instagram düşmeyen takipçi, instagram bayan takipçi ve instagram Türk takipçi satın alma paketleri bu paketlerden bazılarıdır. Dilediğiniz türde instagram takipçilerini buradan bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde instagram takipçi edinmek isteyenler için ise, instagram ücretsiz takipçi hilesi burada sizleri bekliyor olacak.



Başta Instagram olmak üzere; Twitter, Facebook, TikTok, Twitch, Snapchat, Linkedin ve benzeri platformlar için birbirinden kaliteli hizmetler takipcial.net adresinde satışa sunulmuştur.

Sosyal medyada sesini daha geniş kitlelere duyurmak isteyen herkesi bu adrese davet ediyoruz.
57
Bookmark - Web site tanıtımı / Bursa Temizlik Sektöründe Lider: Bursa Pak Temizlik
« Last post by admin on January 29, 2024, 06:36:35 PM »
Bursa Temizlik Sektöründe Lider: Bursa Pak Temizlik

Bursa Pak Temizlik Şirketi, Bursa'da temizlik sektörünün öncüsü olarak bilinir. Ev temizliği, inşaat sonrası temizlik, ofis temizliği, fabrika temizliği gibi geniş bir hizmet yelpazesi ile müşterilerine kaliteli temizlik çözümleri sunan firma, Paktemtemizlik.com üzerinden hizmetlerini geniş kitlelere duyuruyor.

Paktemtemizlik.com, Bursa Pak Temizlik'in sunduğu hizmetleri detaylı bir şekilde anlatan bir platformdur. Bireysel ve kurumsal müşterilere özel temizlik paketleri sunan şirket, sitede paylaşılan referanslarla başarılı geçmiş projelerini sergileyerek güvenilirliğini ispatlıyor.

Bursa'daki evinizi veya ofisinizi temizletmek istiyorsanız, Bursa temizlik ile iletişime geçebilir ve Paktemtemizlik.com üzerindeki iş başvuru formunu doldurarak firma bünyesinde çalışma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Bursa Pak Temizlik, temizlik sektöründe liderliğiyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor.
58
Bookmark - Web site tanıtımı / Çankaya’da Kaliteli Cimnastik Eğitimleri
« Last post by admin on January 28, 2024, 02:39:22 PM »
Çankaya’da Kaliteli Cimnastik Eğitimleri

Cimnastik eğitimlerinin kaliteli olabilmesi için pek çok özelliğin bünyesinde bulunması gerekmektedir. Cimnastik eğitimlerinin kaliteli olması için gerekli olan özellikler aşağıdaki gibi listelenebilmektedir;
  • Profesyonel eğitimciler ile hizmet sunulması,
  • Kullanılan tesislerin modern yapılara sahip olması,
  • Kullanılan malzemelerin kaliteli yapılara sahip olması,
  • Sunulan eğitim hizmetlerinin planlı ve programlı olması en önemli özellikler arasında yer almaktadır.
Çankaya Cimnastik Kursu adresini ziyaret ederek yukarıda sıralanan özellikler ile eğitim alma şansına sahip olabilirsiniz.

Çankaya’da Uygun Fiyatlı Cimnastik Eğitimleri

Cimnastik eğitim hizmetleri sunan işletmelerin piyasa koşullarını, rakip firma fiyatlarını, enflasyon oranlarını ve kur fiyatlarını yakından takip ederek detaylı hesap yapmaları ve bu hesaplamalar sonucunda en uygun fiyatları ortaya çıkarmaları gerekmektedir. Bu şekilde yapılan hesaplamalar sonucunda uygun fiyatlar ile hizmet almak istiyorsanız eğer Mottocimnastik.com.tr adresinden fayda sağlayabilirsiniz.

Çankaya’da Profesyonel Eğitimciler ile Cimnastik Eğitimleri

Cimnastik eğitimleri özellikle çocuklar için çok önemli bir noktada yer almakta ve bu sebepten dolayı mutlaka profesyonel eğitimciler tarafından eğitim verilmesi gerekmektedir.
59
Bookmark - Web site tanıtımı / Karel Yetkili Servis: Sorunsuz Santral Tamiri Hizmeti
« Last post by admin on January 26, 2024, 07:59:37 PM »
Karel Yetkili Servis: Sorunsuz Santral Tamiri Hizmeti

İşletmelerin iletişim altyapısının en önemli unsurlarından biri, güvenilir bir santral sistemidir. Bu sistemler, iş sürekliliği ve müşteri memnuniyeti açısından kritik bir rol oynamaktadır. Ancak, zaman içinde meydana gelebilecek arızalar, işletmelerin iletişimini olumsuz yönde etkileyebilir. İşte tam da bu noktada, uzman bir Karel Yetkili Servis sağlayıcısının önemi ortaya çıkar.

Karel Yetkili Servis: Güvenilir Çözümler Sunuyoruz

Karel santral tamiri hizmeti sunan firmamız, sektördeki deneyimi ve uzman ekibi ile müşterilerine sorunsuz çözümler sunmaktadır. Biz, iletişim altyapınızı en iyi şekilde koruyarak, iş sürekliliğinizi sağlamayı amaçlıyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

    Uzman Ekibimiz: Karel santral sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından destekleniyoruz. Her bir teknik personelimiz, sorunlarınıza hızlı ve etkili çözümler sunmak için eğitilmiştir.
    Hızlı Müdahale: Arıza durumlarında zamanın ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, çağrı aldığımız anda harekete geçerek hızlı bir müdahale sağlıyoruz.
    Orjinal Yedek Parçalar: Tamirat süreçlerimizde kullanılan tüm yedek parçalar, orijinal ve kaliteli ürünlerden seçilmektedir. Bu sayede, sistemlerinizi uzun ömürlü bir şekilde kullanmanızı sağlıyoruz.

Karel Yetkili Servis Hizmetleri

Santral Bakımı

İşletmeler için kritik öneme sahip olan santral sistemleri, düzenli bakım gerektirir. Firmamız, Karel santral bakımı konusunda titiz bir yaklaşımla işlemleri gerçekleştirir. Bu sayede, olası arızaların önüne geçer ve sistemlerinizi her zaman en iyi performansta tutarız.



Hızlı Onarım

Acil durumlarda hızlı müdahale, iletişim kesintilerini en aza indirir. Karel Yetkili Servis olarak, arızalarınızı en kısa sürede gidererek iş sürekliliğinizi sağlarız.

Güncelleme ve Yükseltme

Teknolojinin hızla ilerlediği bu dönemde, eskiyen sistemleri güncellemek ve yükseltmek önemlidir. Firmamız, Karel santral sistemlerini güncelleme ve yükseltme konusunda uzmanlaşmıştır. Bu sayede, işletmenizin iletişim altyapısını her zaman modern tutarız.

Karel Yetkili Servis olarak, işletmelerin iletişim altyapısını güvence altına almak için buradayız. Uzman ekibimiz, hızlı müdahale, orijinal yedek parçalar ve kapsamlı hizmetlerle size en iyi çözümleri sunmaktadır.

Eğer "Karel yetkili servis" ihtiyacınıza profesyonel ve güvenilir bir çözüm arıyorsanız, bize ulaşın. Sorunsuz iletişim için Karel Yetkili Servis olarak yanınızdayız.

Web: Karel santral fiyatı

 
60
Bookmark - Web site tanıtımı / Dış mekan ve iç mekan led ekran
« Last post by admin on January 25, 2024, 04:04:12 PM »
Dış mekan ve iç mekan led ekran

Led Garanti ile iletişim kurarak, siz de iç mekan led ekran ihtiyaçlarınızı en güzel şekilde karşılayabilirsiniz. Burada gerek iç mekan led ekranlar, gerekse de dış mekan led ekranlar en ekonomik fiyatlarla ve en kaliteli şekilde müşterilere sunulmaktadır.

Dış mekan led ekran siparişlerinizi vermeden evvel aklınıza takılan sorular olursa, Led Garanti yetkilileri ile iletişim kurabilirsiniz.

Makul fiyatlarının yanında uzun ömürlü led ekranları ile büyük beğeni toplayan Led Garanti, led ekran sektöründe öncü bir konuma sahiptir.

Siz de en kaliteli led ekranlara sahip olmak adına, hiç vakit kaybetmeden, Türkiye'nin led ekran tedarikçisi Led Garanti ile irtibata geçin.

İletişim numaraları : 0212 509 00 64 - 0532 350 00 48 - 0544 260 50 44

Web: Ledgaranti.com.tr
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10