Author Topic: İkinci El Eşya Alanlar  (Read 612 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
İkinci El Eşya Alanlar
« on: October 12, 2020, 06:14:43 PM »
İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya alanlar şeklinde de anılan firmamız Hakan Spot olarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır.

Müşterilerimizin kullanmadığı eşyaları nakit ödeme yaparak alıyor, Ayrıca fiyatlandırma sırasında, eşyalarınıza hak ettiği değeri belirleyebilmek için oldukça hassas çalışıyoruz.

Bunu başarabilmek adına da alanında uzman kişileri kendimize çalışma arkadaşı seçiyoruz. Çünkü siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmak ve sizlere olabildiğince yardımcı olmak, bizim en önemli amaçlarımızdandır.



Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Öncelikle müşterilerimizin memnuniyeti ve güveni bizim için altın değerindedir.

Bu misyona bağlı kalarak kurduğumuz uzman kadro ile de fark yaratmayı amaçlıyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğinizde görebileceğiniz üzere ikinci el eşya alanlar olarak biz, tek alanda değil pek çok alanda hizmet veriyoruz.

Spot, ikinci el beyaz eşya mobilya ya da yatak odası takımı gibi eşyalarınızın yanında antika değerindeki objelerinizi de bizlere, firmamıza dahil olması için vermeniz durumunda para kazanabilmeniz mümkün. Eşyalarınızı çürümekten kurtarıyor ve sizlere bir nevi yeni bir kazanç olanağı da sunuyoruz.


Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

Hem çalışma politikamızı görmek isteyen hem de bizimle iletişime geçerek ikinci el eşyalarının değerini öğrenmek isteyen müşterilerimiz bizimle iletişime geçebilirler.

Ayrıca bizimle irtibat halinde olabilmeniz için herhangi bir saat kısıtlamamız bulunmuyor. https://ankara-ikinciel-esya.net/ bağlantısını kullanarak web sitemizi ziyaret edebilir, bizimle ilgili daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Müşterilerimize sağladığımız imkanlardan ve diğer müşterilerden aldığımız çeşitli 2. el eşyalardan haberdar olabilirsiniz. Bizi tercih eden ya da edecek olan müşterilerimiz bu yol ile bize ulaşım sağlayabilirler.


Hakan Spot İkinci El Eşya


İkinci El Eşyalarınız Spot Eşyalarınız Adresinizde ve Değerinden Alınır.


Mobil: 0535 891 73 81


Adres : Demetevler 3.Cd. 418 Sk. No:35/B Demetevler / ANKARA