papazin cayiri
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.

Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi sosyal medyadan paylaştı! “Burası çok kötü ne olur yardım edin”


  • Anasayfa
  • Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi sosyal medyadan paylaştı! “Burası çok kötü ne olur yardım edin”
Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi sosyal medyadan paylaştı! “Burası çok kötü ne olur yardım edin”

Yeni Malatyaspor’da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı. Ayrıca Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var yayıncı kuruluş beIN Sports’a bağlanarak son durumu aktardı. Dün yaşanan depremin ardından bugün de eşi Kübra Türkaslan olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu ve çektiği video ile yardım talebinde bulundu.

Acil ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu.

Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da hissedildi.

Meydana gelen depremde çoğu sporcu enkaz altında kalırken futbol dünyasından da kötü haber geldi.

Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi sosyal medyadan paylaştı! “Burası çok kötü ne olur yardım edin” ile Benzer Yazılar:

7 Şubat 2023 Saat : 2:54

Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi sosyal medyadan paylaştı! “Burası çok kötü ne olur yardım edin” Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

 Son Yazılar FriendFeed

Son Yorumlar