Author Topic: Toptan Kontör Sitesi  (Read 868 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2229
    • View Profile
Toptan Kontör Sitesi
« on: August 09, 2019, 08:47:02 PM »
Toptan Kontör Sitesi


Toptan kontör sitesi bu alanda çok uzun yıllardır faaliyet gösteriyor. Yılların bilgi ve birikimini her geçen gün daha ileriye taşıyan firma, Türkiye’nin her yerine temsilcilik veriyor. Güçlü altyapısı ve operatör şirketleriyle özel anlaşmaları sayesinde temsilcilerine sınırsız kontör satışı fırsatı sunuyor. Her satıştan pay vererek de oldukça kazançlı bir alan oluşturuyor.

Toptan Kontör Bayiliği Yapabilecekler

Firmadan temsilcilik alıp toptan kontör satışı yapabilmek için market, emlak, kırtasiye, internet cafe, gibi bir işletme sahibi olmanız yeterlidir. Akabinde firmanın özel yazılın sayfası üzerinde ödemeleri yapıp kontör satışı ile rahatlıkla ek gelir elde edebilirsiniz.

Cep telefonlarından en sık yapılan işlemler konuşmak, mesajlaşmak ve internete girmektir. Bunları yapabilmek için telefonunuzun derecesi her ne olursa olsun kontöre ihtiyaç vardır. Bu yüzden de kontör sektörü oldukça karlı ve alıcısı çok yüksek olan bir alandır. Bu yüzden kontör bayiliği yapmak işletmeler için çok isabetlidir. Bunun için yapmanız gereken güvenilir bir firma ile işbirliği yapmaktan geçiyor.

https://www.toptankontorsitesi.com/
« Last Edit: August 09, 2019, 08:52:44 PM by admin »