Author Topic: Cadde Patent üzerinden İsim Hakkı Almak Çok Kolay!  (Read 627 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2214
    • View Profile
Cadde Patent üzerinden İsim Hakkı Almak Çok Kolay!
« on: July 14, 2020, 06:21:39 PM »
Web Site İsmi : Caddepatent.com.tr

Site Başlığı : Cadde Patent üzerinden İsim Hakkı Almak Çok Kolay!

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2014

Site Tanıtımı : İsim hakkı almak istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunuyorsunuz. https://www.caddepatent.com.tr/ isimli internet adresi üzerinden, siz de artık en avantajlı fiyatlarla isim hakkı satın alma şansı elde edebilirsiniz.

Müşterilerine marka tescili ve patent tescili hizmetleri sunan Cadde Patent, gerek cazip fiyatlarıyla, gerek kaliteli hizmet anlayışı ile büyük beğeni toplamaktadır.

https://www.caddepatent.com.tr/isim-hakki-almak/ linkine tıklayanlar, buradan isim hakkı nedir, isim hakkı neden alınmalıdır, isim hakkı nasıl alınır, isim hakkı almak için gereken belgeler nelerdir ve bunun gibi soruların tamamına en kapsamlı ynaıtları alma şansı bulabilecektir.

Firmalar için nasıl isim sorgulaması yapılır diye merak edenler ise hiç vakit kaybetmeden https://www.caddepatent.com.tr/firma-isim-sorgulama/ linkine tıklamalıdır. Cadde Patent, arzu eden müşterilerine tamamen ücretsiz bir şekilde firma isim sorgulama hizmeti sunar.

Cadde Patent Marka Ltd. Şti. 1994 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ve 26 yılı aşkın süredir, sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Siz de marka tescili ve patent tescili ihtiyaçlarınız için bu firmaya gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

Telefon: 0312 220 02 01