Author Topic: 2. El Eşya Alanlar Mamak  (Read 619 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2227
    • View Profile
2. El Eşya Alanlar Mamak
« on: October 12, 2020, 05:57:15 PM »
2. El Eşya Alanlar Mamak
  • el eşya alanlar Mamak firmamız sayesinde, ardiyenizi gereksiz yere dolduran eşyalarınızı paraya çevirebilirsiniz. Kullanılmayan eşyaların büyük bir kısmı yaşam alanlarında fazla yer kaplayarak, karmaşık bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle günümüzde en gerekli hizmet sektöründen bir tanesi ikinci el eşya alan firmalar olacaktır. Bu noktada eşyanızı teslim edeceğiniz firmanın eşyanın değerinde ödeme yapabilmesi, nakliye masraflarını üstlenmesi ve hızlı dönüş sağlayabilmesi son derece önemlidir. Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile Ankara’nın bu bölgesinde tercih edilen bir kuruluş haline gelmiştir.


2. El Eşya Alanlar Mamak Hizmetlerimiz
  • el beyaz eşya alanlar Mamak firmamız, eşya konusunda ayırt etmeyen bir çalışma yürütmektedir. Bu kapsamda vermek istediğiniz üründe marka ya da model ayrımı yapılmayacaktır. Tüm mobilyalarınız, beyaz eşyalarınız, elektrikli ev aletleriniz ve mutfak eşyalarınız tarafımızca alınabilecektir. Beyaz eşya ve elektrikli eşyaların çalışmasına önem verdiğimizi belirtmek gerekecektir. Yine az kullanılmış ve zarar görmemiş eşyalarınız pahada daha değerli olabilecektir.
2. El Eşya Alanlar Mamak Fiyat Tarifesi
  • el eski eşya alanlar Mamak firmamız, fiyat konusunda sizlere oldukça cömert davranabilecektir. Böylece her kullanıcı eşyaların ederinin çok üstünde fiyatlarda satışını gerçekleştirebilecektir. Bizimle irtibata geçmeniz halinde, sizlere hızlı geri dönüş yapılarak adres bilgisi istenecektir. Nakliye hizmetimiz tamamen ücretsiz olacağı için, sürpriz bir ödeme ile de karşılaşma ihtimaliniz bulunmayacaktır.
Elvan Ticaret Ankara ve tüm ilçelerinden ikinci el eşyalarınızı, Elektronik Eşyalarınızı, spot eşyalarınızı, antika eşyalarınızı, halı kilim yolluklarınızı, ev ofis mobilyalarınızı satın almakta. Bizimle görüşmeden eşyalarınızı satmayınız.

Telefon: 0535 671 55 23

Whatsapp: 0535 671 55 23

Web: www.ankaraikincielesya-alanlar.com