Okumuş Turizm - Batum TuruBatum'un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek için düzenlenen turlar, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunuyor.
Okumusturizm olarak Batum turlarında profesyonel rehberler eşliğinde unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlıyoruz. Peki, Batum'da sizi neler bekliyor?
Batum, Karadeniz'in incisi olarak bilinir ve tarihi dokusu ile modern yaşamı bir arada sunar. Şehirdeki eski kiliseler, camiler ve Botanik Bahçesi gibi yerler, tarih ve doğa severler için adeta bir cennet. Ayrıca, Batum Bulvarı'nda yapacağınız keyifli bir yürüyüş, şehrin enerjisini hissetmenizi sağlar.
Batum Turu esnasında görebileceğiniz bazı önemli yerler şunlardır:
- Ali ve Nino Heykeli: Aşkın ve bağlılığın simgesi olan bu heykel, Batum'un en popüler turistik noktalarından biridir.
- Batum Bulvarı: Karadeniz kıyısında uzanan bu uzun yürüyüş yolu, hem dinlenmek hem de manzaranın tadını çıkarmak için idealdir.
- Batum Botanik Bahçesi: Dünyanın dört bir yanından getirilmiş bitkilerle dolu bu bahçe, doğa severler için bir cennettir.
Batum turumuzda ayrıca şehrin lezzetlerini de keşfetme fırsatı bulacaksınız. Gürcü mutfağının enfes tatları, damaklarınızda unutulmaz bir iz bırakacak. Özellikle
haçapuri ve
khinkali gibi yerel lezzetleri mutlaka denemelisiniz.
Okumusturizm olarak düzenlediğimiz Batum turları ile hem tarih hem de doğa ile iç içe bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz. Siz de bu eşsiz deneyimi kaçırmayın ve Batum'un büyüleyici atmosferini bizimle keşfedin!
Rize TurlarıRize'nin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini keşfetmek için düzenlenen turlar hakkında bilgi verilecektir. Okumusturizm olarak Rize'nin eşsiz doğasını ve kültürel mirasını keşfetmek isteyen gezginlere özel turlar düzenliyoruz. Bu turlar, Rize'nin en güzel ve en ilginç yerlerini kapsayacak şekilde planlanmıştır. İşte Rize turlarımızda bulabileceğiniz bazı aktiviteler:
- Ayder Yaylası: Rize'nin en ünlü yaylası olan Ayder Yaylası'nda doğa yürüyüşleri ve kaplıca keyfi.
- Fırtına Deresi: Adrenalin dolu rafting deneyimi ve kamp yapma imkanları.
- Zilkale: Tarihi Zilkale'yi ziyaret ederek bölgenin tarihine yolculuk.
Rize turlarımız, doğa severler ve kültür meraklıları için mükemmel bir fırsat sunuyor. Hem dinlenmek hem de keşfetmek isteyenler için ideal bir rota oluşturuyoruz. Bu turlarda hem Rize'nin doğal güzelliklerini hem de kültürel zenginliklerini yakından tanıma şansına sahip olacaksınız.