Author Topic: Cevirce.com ile İngilizce Türkçe çeviri yapmak çok kolay!  (Read 863 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2214
    • View Profile
Cevirce.com ile İngilizce Türkçe çeviri yapmak çok kolay!
« on: December 06, 2018, 07:20:21 PM »
Web site adı : Cevirce.com

Sitenin başlığı : Cevirce.com ile İngilizce Türkçe çeviri yapmak çok kolay!

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Kasım 2015

Site ile ilgili açıklamalar : İngilizce metinleri Türkçe'ye ya da Türkçe metinleri İngilizce'ye çevirmek mi istiyorsunuz? Hemen cevirce.com isimli internet adresine giriş yapın ve buradan ihtiyacınız olan çeviri işlemini kolayca gerçekleştirin.

İngilizce Türkçe çeviri sitesi arayanlar, hiç tereddüt etmeksizin cevirce.com adresine giriş yapabilir. Sitedeki ilgili alana İngilizce cümleler yazdığınız anda, otomatik olarak bu cümleleriniz Türkçe diline çevrilecektir. Çeviri işleminin tamamlanması adına herhangi bir tuşa basmanıza dahi gerek olmaz. Sistem, aynı saniyede tercümeyi yapar.

Cevirce.com adresi üzerinde, sadece İngilizce Türkçe çeviri sayfası yer almaz. Burada aynı zamanda Rusça Türkçe çeviri bölümü de mevcuttur. Rusça'dan Türkçe'ye ücretsiz olarak tecrüme hizmeti almak isterseniz, bu siteden muhakkak yararlanınız.

Kullanışlı, şık ve sade tasarımı ile ön plana çıkan cevirce.com adresi, her geçen gün daha da büyümektedir. Siteye bağlananlar, burada gerek Almanca Türkçe çeviri sayfası, gerek Çince Türkçe çeviri sayfası, gerek Portekizce Türkçe çeviri sayfası, gerekse de Türkçe Arapça çeviri sayfası bulabilir. Sitede yüzlerce dilde metin çeviri sayfaları sizleri bekliyor olacak.

Akıllı telefonunuz vasıtasıyla, çeviri gerçekleştirmek isterseniz, bu siteden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Mobil uyumlu tasarıma sahip cevirce.com sitesi sayesinde, çeviri ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceksiniz.

Arzu edenler, parmaklarını yormadan, sadece mikrofununa konuşarak da, bu siteden çeviri yapabilecektir.